Openbare verlichting wordt vervangen

26 november 2015 door Hennie van der Zouw
Openbare verlichting wordt vervangen

PAPENDRECHT - De gemeente Papendrecht start maandag 30 november met het vervangen van de openbare verlichting in de volgende straten:

- Badhuisstraat
- Dr. Rietveldplein
- P.J.Oudstraat
- Veerweg (thv Den Briel)
- Oude SW36 (weg ten noorden van de Witte Brug)
- Vijzellaan
- Wiardi Beckmanstraat

Er worden ongeveer 200 oude armaturen op de lichtmasten vervangen door nieuwe (LED) armaturen. Ook worden er een aantal bestaande armaturen omgebouwd naar energiezuinigere modellen. De werkzaamheden zijn vóór de Kerstdagen afgerond. Er wordt gestreefd het overlast tot een minimum te beperken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.