Flitspalen geplaatst op de Burgemeester Keijzerweg

01 april 2015
Flitspalen geplaatst op de Burgemeester Keijzerweg

PAPENDRECHT - Op de Burgemeester Keijzerweg worden op de kruising Wilgendonk / Kennedylaan twee flitspalen geplaatst. Zodra de digitale palen zijn geactiveerd, staan ze 24 uur per dag aan.

De nieuwe flitspalen hebben een digitale camera aan boord. Hierdoor worden gemaakte beelden direct overgeseind naar een dataverwerkingseenheid.

De digitale flitser heeft geen last van een volgeschoten film, werkt continu en maakt gebruik van een infraroodflitser. Deze zorgt ervoor dat de flits niet te zien is zodat weggebruikers geen hinder hebben van flitslicht.

Foto: Pieter van de Berg.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.