Excelsior draagt steentje bij aan Samenloop voor Hoop in Papendrecht

15 september 2015
Excelsior draagt steentje bij aan Samenloop voor Hoop in Papendrecht

PAPENDRECHT - Vrijdag 18 september en zaterdag 19 september vindt in het Vondelpark voor de eerste maal de Samenloop voor Hoop Papendrecht plaats. Het doel van de Samenloop voor Hoop is om gedurende een etmaal zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker.

Muziekvereniging Excelsior Papendrecht is een vereniging met een warm kloppend hart voor dit goede doel. Excelsior draagt daarom een muzikaal steentje bij aan deze Samenloop voor Hoop in het Vondelpark, door met het Klein Orkest o.l.v. Matthijs Valkenwoud een optreden te verzorgen op de vrijdagavond van 21.25 tot 21.55 uur. Daarnaast is er ook een team,

Team LOWA waar leden, partners van leden of vrienden van Excelsior aan deelnemen en met elkaar 24 uur gaan lopen om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Vanaf 16.00 uur op 18 september is er steeds minimaal één deelnemer van Team LOWA op het parcours aan het lopen. Gedurende deze 24 uur zijn er naast de Samenloop ook diverse andere activiteiten, zoals optredens van koren, zangers, bandjes, en zoals gezegd het Klein Orkest van Excelsior. Er is van alles te koop op het terrein en er worden activiteiten georganiseerd waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het KWF. Excelsior en Team LOWA nodigen iedereen van harte uit om de teams en medewerkers een hart onder de riem te komen steken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.