Excelsior: "Gesprekken over betere speel- en oefenruimten luiden hopelijk snel tot resultaat"

30 juni 2015
Excelsior: "Gesprekken over betere speel- en oefenruimten luiden hopelijk snel tot resultaat"

PAPENDRECHT - Al een aantal jaren is Muziekvereniging Excelsior naarstig op zoek naar nieuwe en betere repetitieruimtes.

Excelsior maakt momenteel gebruik van ruimten in een voormalige school aan de Rembrandtlaan/Jacob Catslaan. Volgens de muzikanten zijn deze echt beneden de aanvaardbare norm. Aan het gebouw moet op heel korte termijn echt iets veranderen. Niet alleen qua akoestiek, maar ook de geluidsnormen voor de muzikanten, de toiletten, etc…….’

Excelsior maakt nu ook gebruik van twee lokalen in de Beatrixschool aan de overkant en dit beperkt de muziekvereniging ook in hoge mate bij haar repetities en opleidingen.

Inmiddels lijken de gesprekken van het bestuur van de muziekvereniging met de gemeente over andere ruimtes goed te verlopen.

Excelsior hoopt dat haar 100-jarig bestaan op 20 juni 2020 in een prachtig nieuw en modern onderkomen gevierd kan worden, zodat de muziekvereniging en haar leden weer jaren vooruit kunnen. Dan kan Excelsior op niveau blijven presteren en kan het haar leden ook een geschikte speel- en oefenruimte bieden.

"Politiek van Papendrecht: Doe er wat aan, laat een cultuuricoon van uw dorp niet in deze toestand doorgaan".

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.