Geslaagd concert van Excelsior Papendrecht en PKC Events

30 maart 2015
Geslaagd concert van Excelsior Papendrecht en PKC Events

PAPENDRECHT - Op vrijdag 27 maart jl. vond in de Oostpolderhal in Papendrecht een uniek concert plaats, ‘House of the Proms’, door het orkest van Excelsior Papendrecht in samenwerking met PKC Events en vele solisten.

Voorafgaand aan het concert mocht Excelsior een cheque in ontvangst nemen van Mevr. Terlouw, winnares van de wedstrijd 'De Lekkerste Erwtensoep van Papendrecht'. De winnende soep heeft gedurende een maand op de menukaart van Restaurant Willaerts gestaan en een gedeelte van de opbrengst was bestemd voor een goed doel, waarbij de winnares voor Excelsior koos. En zo mocht Alex Romijn namens Excelsior de cheque van Euro 1.500,- in ontvangst nemen uit handen van Mevr. Terlouw, in aanwezigheid van Marcel van der Kruit van Willaerts en organisator van de wedstrijd Arie van der Wulp. Een heel mooi begin van wat een zeer succesvolle avond zou worden.

De sporthal was door PKC Events fantastisch aangekleed, de verlichting en audio waren in professionele handen en het concert werd vastgelegd door RTV Papendrecht. Een prettige basis voor het orkest van Excelsior, dat o.l.v. dirigent Ruud Welle en tesamen met een keur aan professionele solisten een afwisselend programma bracht, variërend van licht klassiek tot pop. Veel muziekliefhebbers en supporters wisten de weg naar PKC te vinden waardoor het een gezellige drukte was en de afterparty tot in de kleine uurtjes duurde.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.