Goud Print Center als sponsor verbonden aan Excelsior Papendrecht

24 november 2014
Goud Print Center als sponsor verbonden aan Excelsior Papendrecht

PAPENDRECHT - Muziekvereniging Excelsior Papendrecht heeft onlangs een sponsorcontract ondertekend met Goud Print Center BV. Het bedrijf, vertegenwoordigd door Commercieel Bedrijfsleider Alexander Bot, heeft zich voor de duur van minimaal 2 jaar aan Excelsior verbonden in de vorm van ondersteuning van de jeugd muziekactiviteiten en opleidingen.

Naast Goud Print Center, is ook De Haan Minerale Oliën sponsor voor de jeugd en opleidingen van Excelsior en ook de betrokkenheid van de andere sponsors, vermeld op de website www.excelsiorpapendrecht.nl, is van grote waarde. Om alle toekomstplannen m.b.t. huisvesting, uitbreiding in alle facetten, etc. te kunnen realiseren, is Excelsior op zoek naar extra sponsors, almede een hoofdsponsor.

Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op www.excelsiorpapendrecht.nl, waar alle activiteiten en concerten zijn vermeld. Informatie is ook te allen tijde per email op te vragen via info@excelsiorpapendrecht.nl.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.