Vrijwilligersmiddag in de regio Papendrecht

20 november 2015 door Hennie van der Zouw
Vrijwilligersmiddag in de regio Papendrecht

PAPENDRECHT - Om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten, werd er op dinsdagmiddag 10 november een vrijwilligersmiddag georganiseerd. Vrijwilligers werden uitgenodigd op een van de drie woonlocaties de Wieken, de Waalburcht of de Markt in Papendrecht.

Deze middag werden de vrijwilligers bedankt voor hun werkzaamheden. De jubilarissen die al 12,5 jaar en zelfs al 25 jaar vrijwilligerswerk doen, kregen een bloemetje. Natuurlijk was er voor iedereen een hapje en een drankje.
 

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.