Café ‘De Trap Af ’rookvrij

30 oktober 2014
Café ‘De Trap Af ’rookvrij

PAPENDRECHT - De laatste maanden is er door vrijwilligers hard gewerkt aan de rookruimte in Cafe 'De trap Af' aan het Westeind. Het is een mooi en sfeervol rookhok geworden en daarom kunnen ze trots zeggen dat het Café vanaf  17 oktober rookvrij is.

Leuk voor de mensen die graag in café 'De Trap Af' komen, maar last hebben van de rook.

Dit rookhok is gerealiseerd vanwege de Uitspraak Hoge Raad van vorige week: "Per direct hele horeca rookvrij."
 
Na 1 januari 2015 volgt direct een boete na overtreding van dit rookverbod. Maar gelukkig staat in de wet ook het volgende: "Er mag een speciale rookruimte ingericht worden. U bent daartoe niet verplicht. Aan zo’n ruimte zijn wel specifieke eisen gesteld. Zo moet de ruimte afsluitbaar zijn en aangeduid zijn als rookruimte. Er mag geen rookoverlast zijn in de aangrenzende ruimtes. Ook mogen er geen werkzaamheden worden verricht. De ruimte mag niet in gebruik zijn voor andere activiteiten, bijvoorbeeld als vergaderzaal of kopieerruimte."

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.