Cafe 'De Trap Af' bedankt klussers voor enorme hulp tijdens NL-Doet

26 maart 2014
Cafe 'De Trap Af' bedankt klussers voor enorme hulp tijdens NL-Doet

PAPENDRECHT - Oud Bruin Cafe 'De Trap Af' heeft dit jaar voor de 1e keer meegedaan met NL-Doet en dit heeft al hun verwachtingen ver overtroffen. Niet alleen de klussen die gedaan werden door de mensen die zich aangemeld hadden, maar ook door de inzet van onze eigen vrijwilligers en de mensen van JOVI-bouw maar zeker ook door de gezelligheid tijdens de klussen, werd het allemaal een heel geslaagd gebeuren.

Bonnie van Lambaart van de Stichting Oud Bruin Cafe vertelt het volgende erover: "We gingen totaal blanco in dit avontuur en hoopten op wat aanmeldingen via de site van NL-Doet. In plaats daarvan hebben we 9 mensen gehad die zich aangemeld hadden en gigantisch veel werk verzet hebben. Maar niet alleen deze mensen maar ook de bedrijven die bereid waren om materialen te doneren om onze stichting een helpende hand toe te steken om zoveel mogelijk opknapwerk te kunnen doen heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen.

Wij zijn dan ook enorm trots op de hele aanloop naar en de dag van NL-Doet. Een hoop van onze eigen vrijwilligers en medewerkers van Loodgietersbedrijf Korteland en Aannemersbedrijf van Wijngaarden hebben in de week voor NL-Doet als gekken gewerkt om te zorgen dat we goed van start konden gaan op de dag zelf.

We hadden het geluk dat we een groep met zeer enthousiaste aanmeldingen hadden die niet te stoppen waren tijdens de klussen, wat een inzet.

Onze enorme dank gaat dan ook voor de werkzaamheden op zaterdag 22 maart uit naar:

De aangemelde klussers : Dennie, Ard, Marco, Eric, Laura, Petra, Ronald, Raymond, Nander en Vincent;

Onze eigen vrijwilligers : Marcel, Arjen, Jasper, Pascal, Fabian, Rob, Agnes, Marjolein, Alex, Laura en Bonnie ; en

Mannen van JOVI-bouw : Chris en Tony.

En verder alle andere bedrijven die hun medewerking aan het slagen van deze dag hebben verleend", aldus Bonnie van Lambaart namens het bestuur van de Stichting Oud Bruin Cafe "De Trap Af".

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.