Bianca Nederlof wint Groot Papendrechts Dictee

19 november 2015 door Hennie van der Zouw
Bianca Nederlof wint Groot Papendrechts Dictee

PAPENDRECHT - Gisteravond, woensdag 18 november, vond voor de tiende keer het Groot Papendrechts Dictee plaats in zalencentrum De Palm en werd georganiseerd door stichting Culturele Raad Papendrecht. Het dictee kreeg dit jaar de titel "Tienmaal mens-erger-je-niet". Dertig taalminnaars hebben het dictee meegeschreven. Het volledige dictee vindt u hier.

Winnares Bianca Nederlof maakte maar vier fouten, Elly Kranendonk (2e prijs) en Sjaugé de Vries (3e prijs) volgden haar op de voet. De maker van het Groot Papendrechts Dictee was Hans Verzijl en het werd voorgelezen door Bert Lock. De juryvoorzitter was Piet Kaptein.

Bij een volgende editie zijn niet alleen dicteegangers uit de Drechtsteden welkom, maar ook uit de Alblasserwaard.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.