Theeproeverij/workshop: ‘Welkom in de wereld van Thee & Theecultuur’

16 november 2015 door Hennie van der Zouw
Theeproeverij/workshop: ‘Welkom in de wereld van Thee & Theecultuur’

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Donderdagavond 19 november zal theeproever Karel Thieme, van 20.00 uur tot 21.30 uur een Theeproeverij / Workshop ‘Welkom in de wereld van Thee & Theecultuur’ verzorgen in de Chocolaterie & Salon de Thé aan het Oude Veer 34 in Papendrecht.

Van theestruik tot theekopje
Tijdens deze kennismaking zal ondermeer aandacht worden geschonken aan de oorsprong(slanden), de theepluk en de verwerking van verse blaadjes tot gedroogde  groene thee, oolong thee en zwarte thee. Ook ‘Tips & Adviezen’ over het optimaal bereiden én genieten van thee zullen zeker niet ontbreken.

Prikkeling van de zintuigen
Gedurende de avond kunt u, al ware u zelf een professionele theeproever authentieke theesoorten bekijken, voelen, ruiken én… proeven.

Thee… met een chocolaatje
Deze avond staat de Thee centraal, maar… mag een (h)eerlijk chocolaatje van Arthur Tuytel (van oorsprong afkomstig uit Alblasserdam) natuurlijk niet ontbreken.

Kosten
De kosten voor deze bijzondere thee-avond bedragen € 29,50 per persoon. Dit is inclusief een luxe pakje met uw favoriete thee; (Y)our cup of tea… voor thuis.

Reserveren
Bent u geïnteresseerd? Geeft u dit dan a.u.b. zo spoedig mogelijk aan ons door. Het aantal plaatsen (22) is beperkt. Uw boeking graag naar: contact@arthurtuytel.nl U ontvangt zo spoedig mogelijk onze reactie. Bij de bevestiging zenden wij u een rekening. Na ontvangst van betaling is de reservering definitief.

Graag tot ziens op donderdagavond 19 november! Inloop vanaf 19:45 uur.

Adres:
Arthur Tuytel - Chocolaterie & Salon de Thé
Oude Veer 34 (bij Winkelcentrum De Meent) - Papendrecht
www.arthurtuytel.nl
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.