Jan de Jager en Ben Crum verlengen contract bij PKC

23 februari 2009

PAPENDRECHT - PKC continueert haar ingeslagen weg en heeft de top-trainers Ben Crum en Jan de Jager ook volgend seizoen aan haar weten te binden. Het afgelopen jaar heeft de vereniging haar koers verlegd en is met nieuw elan onder de professionele leiding van het duo Ben en Jan gestart met een grotendeels gewijzigd team. Met een relatief smalle spelersbasis en veel blessureleed is de afgelopen weken een groot beroep gedaan op de flexibiliteit van alle betrokkenen om het vlaggeschip van PKC op koers te houden. PKC is ervan overtuigd dat met de inzet van Jan en Ben het volgende seizoen de weg terug naar de top-4 weer tot de reële mogelijkheden behoort.

John Spek, assistent van de 1e selectie en trainer/coach van het tweede team, heeft te kennen gegeven het volgende seizoen niet langer beschikbaar te zijn. Het bestuur respecteert zijn keuze. De posities voor het 3e team en de A1 worden zoals verwacht gecontinueerd met respectievelijk Peter Bakker en het duo Rob Visser/Robert de Jong.

PKC zal opzoek gaan naar een passende invulling voor het trainerschap en coaching van PKC-2; nadere informatie hieromtrent volgt op korte termijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.