Sinterklaashuis in Papendrecht

07 november 2015
Sinterklaashuis in Papendrecht

PAPENDRECHT - In navolging van Dordrecht krijgt ook Papendrecht een Sinterklaashuis. Na de Sinterklaasintocht op zaterdag 14 november gaat het huis om 16.00 open op winkelcentrum De Meent, in een leeg winkelpand tegenover RB Casual.

Hier kunnen kinderen op woensdagmiddag en zaterdagmiddag terecht om zich te laten schminken, taaipoppetjes te versieren en op de foto te gaan met Sinterklaas en Pieten.

Het inititatief is van de Papendrechtse Tafelronde 140, dat ook de jaarlijkse Sinterklaasintocht organiseert. Zaterdag 28 november is de laatste dag dat het huis open is.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.