Politie zoekt getuigen van vernieling bushokjes Alblasserwaard

04 november 2015 door Hennie van der Zouw
Politie zoekt getuigen van vernieling bushokjes Alblasserwaard

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - De politie zoekt getuigen van de vernieling van zeven bushokjes in het noordelijke deel van de Alblasserwaard. Dat gebeurde in de nacht van 28 op 29 oktober.

Tussen woensdagavond 28 en donderdag 29 oktober vernielden onbekenden 13 bushokjes (abri’s) vanaf Lexmond langs de gehele dijk t/m Nieuw-Lekkerland.

Mogelijk gebeurde één van de vernielingen rond 22.50 uur, want rond dat tijdstip werd een op de Lekdijk een zwarte VW Golf type 4 gezien, die richting Ameide reed, én het geluid van gebroken glas gehoord.

En op diezelfde donderdagavond 3 stuks in Papendrecht en 1 in Alblasserdam. De dagen ervoor, van 24 op 25 oktober, zijn er 5 abri’s vernield in Alblasserdam. Van de bushokjes werden bijna alle ruiten vernield, wat een schade van duizenden euro’s opleverde.

De politie komt graag in contact met getuigen van de vernielingen. Ook mensen die meer informatie hebben over de daders, vragen we contact op te nemen met de politie via 0900/8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.