Bill Tukker nieuwe trainer Drechtstreek

06 januari 2014
Bill Tukker nieuwe trainer Drechtstreek

PAPENDRECHT - Met ingang van het seizoen 2014-2015 zal Bill Tukker het eerste elftal van Drechtstreek onder zijn hoede nemen. Hij wordt daarmee de opvolger van de huidige trainers John den Dunnen en Leo Dekker.

Na een reeks gesprekken met een aantal uitstekende kandidaten is de Technische Commissie tot de conclusie gekomen dat de in Papendrecht woonachtige Bill Tukker goed bij de clubcultuur van Drechtstreek past. Hij is nu nog trainer bij Strijen. Daarvoor was hij als hoofdtrainer o.a. verbonden aan v.v.Papendrecht, ASWH, SHO en IFC.

 

Voorzitter Joop Zwager maakte de komst van Bill Tukker bekend tijdens zijn nieuwjaarsrede op zaterdag 4 januari. Hij verwacht een goede klik tussen de trainer, de spelers en de club. Een belangrijk punt voor de nieuwe trainer wordt het realiseren van een brede A-selectie vanuit de eigen jeugd. Joop Zwager: “Gezien de staat van dienst van Bill Tukker en zijn ervaringen bij andere verenigingen hebben we er alle vertrouwen in dat hij als hoofdtrainer bij Drechtstreek op zijn plaats zal zijn”.

 

Foto: Bill Tukker viert het kampioenschap met VV Papendrecht in 2005

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.