Afscheid leden Sportadviesraad Klankbordgroep Sportcentrum

03 november 2015 door Hennie van der Zouw
Afscheid leden Sportadviesraad Klankbordgroep Sportcentrum

PAPENDRECHT - Donderdag 29 oktober bedankte de gemeente Papendrecht de leden van Sportadviesraad en Klankbordgroep Sportcentrum voor hun jarenlange bewezen diensten bij de totstandkoming van het nieuwe sportcentrum en de sportnota ‘Sport op Koers’. In de persoon van wethouder Kees Koppenol werden zij geprezen voor hun inbreng, deskundigheid en soms ook geduld.

Sport adviesraad
De wethouder benadrukte dat de sportadviesraad niet ophoudt te bestaan. Het reglement blijft gelden zodat de gemeente desgewenst bij een volgend groot sportonderwerp op projectmatige basis nieuwe leden kan werven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.