Verkeersactie op basisschool De Knotwilg

22 september 2015
Verkeersactie op basisschool De Knotwilg

PAPENDRECHT - Pas op, een 'zebra' op het fietspad! Verkeersgebruikers werden dinsdagochtend 22 september bij openbare basisschool De Knotwilg op een ludieke manier op hun verkeersgedrag gewezen. In het bijzijn van verkeerswethouder Jan Nathan Rozendaal werden ouders en verzorgers opgeroepen te stoppen voor de zebra, niet te fietsen op de stoep en niet tegen de richting in te fietsen. Degene die de regels overtrad, kreeg een gele of een rode kaart.

De actie was georganiseerd door de school, politie, adviesbureau SOAB, Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid Drechtsteden en de gemeente Papendrecht. Met de actie willen de betrokken partijen de verkeersveiligheid in de omgeving van de school verbeteren. Er staan nog meer verkeersacties bij scholen in Papendrecht gepland.

Bij openbare basisschool De Knotwilg werden verkeersgebruikers dinsdag 22 september op een ludieke manier op hun verkeersgedrag gewezen.

Foto Richard van Hoek

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.