Tweede aanhouding voor dode baby Papendrecht

29 oktober 2015 door Hennie van der Zouw
Tweede aanhouding voor dode baby Papendrecht

PAPENDRECHT - De politie heeft een tweede verdachte opgepakt voor de dood van een baby uit Papendrecht, begin deze maand. Dinsdag werd de moeder al aangehouden, nu zit ook haar partner vast. Dat is niet de vader van het overleden meisje.

De baby van negen maanden was thuis aan de Stellingmolen onwel geworden. Ze overleed de volgende dag in het ziekenhuis.

Artsen ontdekten na onderzoek dat het meisje een niet-natuurlijke dood was gestorven. De politie vermoedt dat de baby als gevolg van een misdrijf is overleden.

De moeder wordt vrijdag voorgeleid.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.