Spectaculaire afsluiting Kinderboekenweek op Koningin Beatrixschool

16 oktober 2015 door Hennie van der Zouw
Spectaculaire afsluiting Kinderboekenweek op Koningin Beatrixschool

PAPENDRECHT - Op vrijdagochtend 16 oktober sloten de kinderen van de Koningin Beatrixschool met elkaar de Kinderboekenweek op spectaculaire wijze af. Speciale gasten waren professor Proefjes en professor Magneet.

Zij deden enkele 'rare' proefjes. Het laatste proefje was een grote ballon die opgeblazen werd. Het leek erop dat de ballon zou gaan knallen, maar de ballon vloog door de zaal. Er kwam allemaal confetti uit. Dat was het signaal om lekker met elkaar te dansen op het themalied van de Kinderboekenweek: Raar maar waar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.