VV Papendrecht weer de Leukste Sportclub van de Gemeente

13 oktober 2015 door Hennie van der Zouw
VV Papendrecht weer de Leukste Sportclub van de Gemeente

PAPENDRECHT - Net als in 2014 heeft VV Papendrecht ook in 2015 de verkiezing van de Leukste Sportvereniging van de Gemeente Papendrecht gewonnen.

Ze kregen niet alleen het meeste aantal stemmen, maar zijn in Papendrecht ook de sportvereniging met het hoogste gemiddelde rapportcijfer op het gebied van sfeer, sportiviteit en respect, betrokkenheid vrijwilligers en deskundigheid bestuur.

VV Papendrecht is bijzonder trots op de uitverkiezing en dankt iedereen die op hen gestemd heeft.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.