Alle vestigingen van Woonkracht10 gesloten van 15 t/m 19 januari

14 januari 2015
Alle vestigingen van Woonkracht10 gesloten van 15 t/m 19 januari

DRECHTSTEDEN - Van donderdag 15 t/m maandag 19 januari 2015 zijn alle vestigingen van Woonkracht10 gesloten vanwege een interne verhuizing. Bel voor een spoedreparatie met nummer (078) 620 20 00 en u wordt doorgeschakeld.

Sluiting
De vestiging aan de Rotterdamseweg in Zwijndrecht is vanaf 15 januari definitief gesloten. Vanaf 20 januari kunt u in Zwijndrecht terecht op het kantoor aan de Burg. de Bruïnelaan 97. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30-12.30 uur.

Digitale dienstverlening
Woonkracht10 werken hard aan de uitbreiding van onze digitale dienstverlening. Dit betekent dat u als huurder steeds meer zaken online kunt regelen. In de loop van dit jaar sluiten ook de vestigingen in Alblasserdam en Papendrecht definitief de deuren.

Foto: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.