Bewoners overhandigen petitie aan Woonkracht10

11 november 2013
Bewoners overhandigen petitie aan Woonkracht10

PAPENDRECHT - Namens een 30 tal bewoners uit de Korenbloemstraat, Zonnebloemstraat en Madeliefstraat heeft Marion Hennep vrijdagmiddag 8 november een petitie overhandigd aan verhuurder Woonkracht10.

Volgens de bewoners is er van alles mis met hun woningen. ‘‘We hebben last van muizen die door onze slaapkamers lopen, schimmelvorming op de wanden en water wat door de meterkast heen loopt. We vinden het hoogste tijd dat Woonkracht10 onze klachten serieus neemt en samen met ons gaat kijken naar de gebreken die er aan onze woningen zijn, “ aldus Marion Hennep.

Mevrouw Sandra Plooster nam namens Woonkracht10 de petitie in ontvangst. Telefonisch laat Wim van den Herik, directeur van Woonkracht10 weten “ Ik ben benieuwd naar de inhoud van de petitie. Ik ben er niet van op de hoogte dat er klachten uit de Bloemenbuurt zouden zijn. Ook in de meldingen van afgelopen maanden zie ik niets bijzonders. Wel zijn er individueel bij mevrouw Hennep klachten geweest over vocht en schimmel in de woning. Deze klachten zijn door Woonkracht10 bekeken en verholpen. We hebben de woning ook laten doormeten op vocht, uit dat onderzoek is niets bijzonders naar voren gekomen. In de meterkast hebben we de gaten rondom de gasleiding gedicht en de deur ingekort zodat de ruimte kan ventileren, dat zou afdoende moeten zijn om het vocht probleem op te lossen.

Maar we nemen deze petitie heel serieus en gaan er goed naar kijken. Daarna zullen wij contact opnemen met de bewoners en onze bevindingen aan hen terugkoppelen, ” aldus Wim van den Herik.

Foto: Pieter van den Berg.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.