Veel tips en een nieuw DoeMee team na brainstormmiddag Woonkracht10

23 juni 2013
Veel tips en een nieuw DoeMee team na brainstormmiddag Woonkracht10

PAPENDRECHT - Zaterdagmiddag organiseerde Woonkracht10 samen met United Smile een Brainstormmiddag voor bewoners van de Staringlaan en Vondellaan. Het thema van deze brainstormsessie was “ Hoe kunnen we samen de buurt gezelliger maken”.

Ondanks de wat magere opkomst van de bewoners zijn er in totaal 250 nieuwe ideeën verzameld en nog belangrijker, er is een 5 bewoners sterk DoeMee team geformeerd voor de omgeving Staringlaan/Vondellaan. Woonkracht10 gaat samen met het team op korte termijn aan de slag om alle ideeën uit te werken en waar mogelijk zo spoedig mogelijk te realiseren. Na afloop van de brainstormmiddag is er door het Team een Twitter account geopend, bewoners kunnen via @DoeMeeTeam volgen wat er in hun straat gebeurd.

Foto: Pieter van den Berg

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.