Onderweg naar de schat: 'Over jezelf ontdekken onderweg naar Santiago de Compostela'

09 oktober 2015 door Hennie van der Zouw
Onderweg naar de schat: 'Over jezelf ontdekken onderweg naar Santiago de Compostela'

PAPENDRECHT - John van der Sluis heeft zijn eerste boek uitgebracht. Hierover schrijft hijzelf het volgende: "Geïnspireerd door het leven en de weg naar Santiago de Compostela, neemt John van der Sluis je mee op ontdekkingsreis. Authentiek en kwetsbaar laat hij zichzelf zien. Om je te inspireren de mooiste schat op aarde te ontdekken: jezelf zijn. Met een lach en een traan loop je een stukje mee op zijn levenspad. Om uiteindelijk in acht stappen lopend stil te staan bij jezelf. Zo zet hij je op speelse en humoristische wijze in beweging. Met beide voeten op de grond, ongecompliceerd, wijs en liefdevol."

In route 1 van het boek neemt hij je in 22 miljoen stappen mee in de hobbels van zijn leven. Route 2 neemt je in 1 miljoen stappen mee op reis naar Santiago de Compostela en met name in het proces van zelfontdekking. Met route 3 heb je zelf een schatkaart in handen om in slechts acht stappen op speelse en ervaringsgerichte wijze op pad te gaan. Meer informatie en een preview vind je op http://www.lopendstilstaan.nl/boek.html.
Lopende Boeklezing ‘Onderweg naar de schat’

31 oktober a.s. organiseert John van der Sluis met Lopend Stilstaan een ‘Lopende Boeklezing – Onderweg naar de schat’ in Nationaal Park De Biesbosch (Dordrecht). Daar kan je op ervaringsgerichte wijze kennis maken met John, met Lopend Stilstaan … en met jezelf. Deelname is op donativo basis. Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.lopendstilstaan.nl/walkshop.html

John van der Sluis (1966) is gewoon zichzelf, ontdekkingsreiziger en ook Mindfulness-, NLP- en wandel-trainer. Vanuit Lopend Stilstaan neemt hij mens en organisatie mee op ontdekkingsreis voor persoonlijke- en professionele ontdekking. Een deel van de opbrengst van het boek gaat naar Stichting De Gele Pijl. Daarin begeleidt John kansRIJKE jongeren onderweg naar Santiago de Compostela. Op weg naar zichzelf.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.