Herinrichting van het marktplein

08 oktober 2015 door Hennie van der Zouw
Herinrichting van het marktplein

PAPENDRECHT - Marktplein Papendrecht Binnenkort starten de werkzaamheden voor het nieuwe marktplein in Papendrecht. De werkzaamheden nemen naar verwachting ongeveer acht maanden in beslag.

De gemeente combineert de aanleg van de nieuwe inrichting met benodigd grootschalig onderhoud aan de riolering en het opnieuw ophogen van het plein.

Werkzaamheden
Voordat gestart wordt met de werkzaamheden op het marktplein, wordt eerst de riolering in de Schoolstraat vervangen en vervolgens opnieuw bestraat. Daarna starten de werkzaamheden op het marktplein. Eerst is de riolering aan de beurt. Deze werkzaamheden vinden plaats aan de zijde van het gemeentehuis en aan de zijde van de bibliotheek. Alle woningen en de bibliotheek blijven bereikbaar. Omdat het riool zich onder de weg langs de Markt bevindt, is de aansluiting op de Schoolstraat vanaf de P.C. Hooftlaan langere tijd niet toegankelijk. De Schoolstraat blijft wel bereikbaar vanaf het Westeind/Schooldwarsstraat en Noordersingel/ De Costastraat. Vervolgens gaat de rest van het plein op de schop. Ook dan blijven alle woningen,winkels en bibliotheek gewoon bereikbaar.

Over bovenstaande zijn inwoners en ondernemers aan en rondom de Markt inmiddels geïnformeerd.Voor alles geldt dat de gemeente voor aanvang van alle werkzaamheden de omwonenden en ondernemers zo goed mogelijk informeert middels een brief of informatiebijeenkomst(en).

Kijk voor meer informatie ook op www.papendrechtmarkt.nl.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.