Buurtbemiddeling verwerkt 32 meldingen in eerste helft 2013

04 juli 2013
Buurtbemiddeling verwerkt 32 meldingen in eerste helft 2013

PAPENDRECHT - In het eerste halfjaar heeft Buurtbemiddeling 32 meldingen gekregen. Hiervan konden 7 meldingen niet worden opgepakt omdat de eerste of tweede partij weigerde om verder mee te werken, 1 melding was ongeschikt, 4 zaken zijn doorverwezen naar andere instanties en 18 zaken zijn uiteindelijk opgelost. Momenteel worden nog 2 zaken behandeld en is nog niet duidelijk wat daarvan de uitkomst is.

Hanneke van den Berg (coördinator Buurtbemiddeling) legt uit: "De meeste meldingen kwamen via de politie bij ons binnen en met name uit de wijken Middenpolder en Westpolder (28 van de 32). De klachten bestonden voornamelijk uit geluidsoverlast (18) en pesten (8).

Het jaarverslag over 2012 klaar en is te bezichtigen op onze website www.buurtbemiddelingpapendrecht.nl.

In dit jaarverslag is te lezen, wat we doen en wie meewerken aan dit project. Door de inzet van vrijwilligers uit onze 'eigen' gemeente kunnen we spreken van een zeer positief en mooi resultaat over 2012. Dit is ook mogelijk mede door de steun van de netwerkpartners".


 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.