Dit schooljaar Chromebooks geintroduceerd op de Prins Constantijnschool

25 september 2015 door Hennie van der Zouw
Dit schooljaar Chromebooks geintroduceerd op de Prins Constantijnschool

PAPENDRECHT - De kinderen op de Prins Constantijnschool werken sinds dit schooljaar zo nu en dan met een Chromebook. Er is een kast met 35 Chromebooks die van lokaal naar lokaal gereden kan worden.

De Chromebooks zitten aan de computer van de leerkracht gekoppeld en worden interactief bij verschillende vakgebieden gebruikt, bijvoorbeeld een biologieles of hoofdrekenen. Het gebruik van de Chromebooks is geen doel op zich, maar een middel om de kinderen betrokken te houden en hen voor te bereiden op een toekomst waarin deze moderne media vanzelfsprekend is.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.