Vernieuwde Albert Heijn in Winkelcentrum Wilgendonk bijna 2x zo groot

24 september 2015 door Hennie van der Zouw
Vernieuwde Albert Heijn in Winkelcentrum Wilgendonk bijna 2x zo groot

PAPENDRECHT -  Met de vernieuwde Albert Heijn is het gerenoveerde Papendrechtse winkelcentrum Wilgendonk definitief compleet. De supermarkt heropent dinsdag 6 oktober om 17.00 uur. “Dat gaan we een week lang uitgebreid vieren met de klanten,” zegt supermarktmanager Rob Mulder. “Zo organiseren we zondag 11 oktober een gratis brunch. Iedereen uit de buurt kan tussen 12.00 en 14.00 uur aanschuiven. Er zijn onder andere pistoletjes en croissants uit eigen oven, verschillende soorten beleg, koffie, thee en vers geperst sinaasappelsap.”
 
Er zijn tal van scherpe aanbiedingen en leuke acties. Klanten krijgen bij besteding van 20 euro een doosje bonbons gratis, zolang de voorraad strekt. Woensdag 7 oktober is de officiële heropening van het winkelcentrum. Dan wordt het in de Albert Heijn natuurlijk ook extra gezellig. “Zaterdag 10 oktober komt hamster Happie bij ons op bezoek. Kinderen zijn dol op deze levensgrote knuffel”, aldus de supermarktmanager.
 
Nu ook zelfscan
De Albert Heijn is bijna twee keer zo groot als eerst. De supermarkt heeft het assortiment flink uitgebreid. Het versaanbod omvat nu ook vers in de winkel gegrilde vleeswaren. Klanten kunnen zelf sinaasappelen persen en zo verse jus d’orange mee naar huis nemen. “Over de hele linie vind je bij ons voortaan meer producten. Of het nu gaat om dierenvoeding of om de ingrediënten die nodig zijn voor de recepten uit de Allerhande. Alles is er”, vertelt Rob Mulder. Bij de Albert Heijn kunnen klanten ook boodschappen doen met de zelfscanner. Tijdens het winkelen mogen de aankopen al in de tas worden opgeborgen. Die hoeven dus niet meer op de kassaband. “Klanten die zelfscan kennen uit andere Albert Heijn-winkels vinden het prettig om op deze wijze boodschappen te doen. Natuurlijk kan iedereen bij ons ook gewoon afrekenen bij de caissière.”
 
Bekende en nieuwe medewerkers
Bij de vernieuwde Albert Heijn zien klanten behalve de bekende medewerkers ook veel nieuwe gezichten. Vanwege de vergroting van de winkel is er een flink aantal nieuwe medewerkers aangenomen. De supermarktmanager wil op korte termijn het personeelsbestand verder uitbreiden. “Wie interesse heeft in een baan bij ons kan zich in de winkel melden. Mensen met gevoel voor service zijn altijd welkom!”
 
Albert Heijn aan het Espenhof 20 in Papendrecht is open van maandag tot en met donderdag en zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en zondag in de oneven weken van 12.00 tot 17.00 uur. Het winkelcentrum Wilgendonk beschikt over gratis parkeergelegenheid.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.