Winkelcentrum Wilgendonk nadert voltooiing

08 juli 2015
Winkelcentrum Wilgendonk nadert voltooiing

PAPENDRECHT - Aan het winkelcentrum Wilgendonk wordt flink gebouwd, dat zal niemand zijn ontgaan. Wethouder Richard Korteland nam een kijkje om polshoogte te nemen van de werkzaamheden.

Olav Bezem en Frank Okker van DTZ Zadelhoff vertelden hoe het proces is vormgegeven, waarbij iedere ondernemer bereikbaar is tijdens de verbouwingen.

De voorzitter van de winkeliersvereniging, Leo Nederlof, kon daaraan toevoegen dat ondernemers enthousiast uitzien naar het resultaat. De heropening van het winkelcentrum is begin oktober gepland. Op dat moment is de ‘schuifpuzzel’ volbracht en het winkelcentrum klaar voor de volgende decennia.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.