Klanten van de Winkelcentrum Wilgendonk volgen verbouwing op de voet

08 april 2015
Klanten van de Winkelcentrum Wilgendonk volgen verbouwing op de voet

PAPENDRECHT - De verbouwing van Winkelcentrum Wilgendonk is nu écht begonnen, maar álle winkels blijven open. Achter de stofschotten wordt hard gewerkt.

Jong en oud zijn nieuwsgierig en ook op Facebook wordt de verbouwing door vele klanten op de voet gevolgd (en 'ge-liked'). Er is begrip voor alle werkzaamheden. Een klant zei het zo: "Nu andere supermarkten in Papendrecht zo groot worden kan Albert Heijn natuurlijk niet achterblijven.'

De werkzaamheden duren nog tot eind augustus.

Zie onder voor de plattegrond met de toekomstige locatie van alle winkels.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.