Recordjacht en huldigingen bij A.V. Passaat

22 september 2015 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Op vrijdag 25 en zaterdag 26 september organiseert atletiekvereniging Passaat uit Papendrecht zijn clubkampioenschappen. Op vrijdagavond gaat het talent Roos Blokhuis op de 3000 meter proberen deze afstand onder de 10 minuten te lopen. Dat heeft een Nederlands meisje in haar leeftijdscategorie nog nooit gepresteerd.

De 16-jarige Sam Kraaijeveld gaat een poging doen de snelste seizoentijd voor jongens onder de 18 jaar neer te zetten op de 1000 meter. Sam moet daarvoor onder de 2.36 minuten lopen. De wedstrijden beginnen om 20 uur bij AV Passaat, Andoornlaan 38, 3356 LC Papendrecht. Na afloop worden de Nederlandse kampioenen en medaillewinnaars van Passaat van dit seizoen gehuldigd.

AV Passaat hoopt op een enerverende topsportavond met veel belangstelling.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.