Teken- en schildercursussen bij VU

14 september 2015 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT -- Net als voorgaande jaren heeft Volksuniversiteit Papendrecht weer een groot aantal teken- en schildercursussen in haar programma opgenomen. 

Men kan inschrijven voor diverse workshops, wekelijkse cursussen of cursussen die om de andere week worden gegeven. De meeste  langere cursussen worden zowel ’s avonds als overdag aangeboden en starten vanaf de 3e week in september.

Zo wordt er zowel overdag als ’s avonds een  Basiscursus Tekenen en Schilderen óf Tekenen en schilderen-vervolg aangeboden. Ook kan men inschrijven voor schilderen met acryl voor beginners en lichtgevorderden, de schilderwerkplaats, model- en portrettekenen en aquarelleren.
In blokken van 4 dinsdagmiddagen kan men ook aan de slag met ‘Lijnenspel’ en “Grisaille’. Tevens zijn er workshops Zuilen en arcades, Mixed media, Portret schilderen, Kleur en structuur, Zentangles en Landschap in acryl of aquarel. 

Voor informatie of inschrijving voor één van de teken- en schildercursussen of voor een workshop kan men terecht op de website http://www.vupapendrecht.nl of bellen met het secretariaat via 078-6154764.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.