Stralen van Hoop: Geloof, Hoop & Liefde, ook voor jou

08 september 2015 door Hennie van der Zouw
Stralen van Hoop: Geloof, Hoop & Liefde, ook voor jou

PAPENDRECHT - Het christelijk geschenkboek “Stralen van Hoop” van kunstenares Meriska van Hof uit Papendrecht ligt op 14 september in de boekhandel. Het is te bestellen bij de boekwinkels die aangesloten zijn bij het Centraal Boekhuis en ondermeer via bol.com.

Inhoud in het kort:
'Stralen van Hoop' is een geschenkboek met christelijk symbolische afbeeldingen die speciaal voor dit thema zijn uitgezocht. Met liefde geschilderd door de ervaren kunstenares Meriska van Hof uit Papendrecht die regelmatig exposeert. Met warme kleurenafbeeldingen van acryl op canvas. Dit plezierig vormgegeven boek met harde kaft is deels in kleur en deels in zwart-wit uitgevoerd waardoor het een klassieke maar toch eigentijdse uitstraling heeft.

Dit sympathieke cadeauboek bevat naast eigen teksten ook bijbelfragmenten, liederen, citaten en gedichten. 'Stralen van Hoop' kun je geven bij tegenslag, zoals eenzaamheid, ziekte en verlies. Of je schenkt het uit liefde aan een iemand die je een warm hart toedraagt.

Een paar reacties van mensen die het proefboek ingezien hebben:
"Goed opgezet boekje voor steun, is over nagedacht:" Adriaan Bons
"Mooi, bijzonder en christelijk kunstboek" Betsy van 't Hull

Meer over dit boek en de auteur vind je op uitgeverijkoekkoekvanhof.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.