Stichting Vrienden van Stolpehove en Foto Schievink schenken camera aan verpleeghuis De Wieken

18 mei 2015
Stichting Vrienden van Stolpehove en Foto Schievink schenken camera aan verpleeghuis De Wieken

PAPENDRECHT - Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. En daarom schonken Stichting Vrienden van Stolpehove en Foto Schievink afgelopen week een nieuwe Canon spiegelreflexcamera aan verpleeghuis De Wieken in Papendrecht. Hiermee kunnen medewerkers bewonersactiviteiten vastleggen.

Op de gevoelige plaat
Bij verpleeghuis De Wieken vinden er diverse activiteiten plaats voor de bewoners. ‘Bewoners van De Wieken gaan op vakantie, nemen deel aan de Rivas-vierdaagse of bezoeken een kleinere activiteit binnen De Wieken’, vertelt Yvonne Top, teamleider bij De Wieken. ‘Daar genieten ze met volle teugen van. Die momenten leggen we graag vast: voor de bewoner zelf, maar met name voor de familieleden en vrienden. Zij kunnen er op het desbetreffende moment namelijk niet altijd bij zijn. Dat maakt dit echt een fantastisch cadeau.’

Vrienden van Stolpehove en Foto Schievink
Stichting Vrienden van Stolpehove zet zich in voor aanvullende activiteiten en diensten op het gebied van wonen en welzijn voor de Rivas-locaties in Papendrecht en Dordrecht. ‘Het is fijn dat we op deze manier iets kunnen betekenen’, vertelt Rinus den Engelsman, bestuurslid van Stichting Vrienden van Stolpehove. ‘Dat is echter alleen mogelijk dankzij de hulp van – in dit geval – Foto Schievink. Dankzij hun hulp is dit mogelijk gemaakt.’

Bijlage: foto
Fotobijschrift: Onder ‘toeziend oog’ van teamleider Yvonne Top (links) krijgt activiteitenbegeleider Nadja Punt de camera uit handen van Rinus Schievink (rechts) van Foto Schievink en stichtingsbestuurslid Rinus den Engelsman (links).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.