Oranje-Nassauschool neemt afscheid van directeur Hananja Witkamp

15 juli 2013
Oranje-Nassauschool neemt afscheid van directeur Hananja Witkamp

PAPENDRECHT - Op donderdag 11 juli heeft de Oranje-Nassauschool op indrukwekkende manier afscheid genomen van hun directeur Hananja Witkamp. Hij werd door een Ferrari 458 Italia thuis opgehaald om op een sportieve en zeer opvallende manier op school te verschijnen. Daar werd hij onthaald door alle kinderen en nieuwsgierige ouders/ belangstellenden.

Op het plein werd een afscheidslied gezongen en cadeaus overhandigd. De ochtend stond in het teken van het uitvoeren van allerlei opdrachten door Hananja Witkamp, zoals koffie rondbrengen, de vlag hijsen, het schoollied zingen enz. ’s Middags werden er allerlei spelletjes op het plein gedaan en konden de kinderen spelen op verschillende springkussens.

Aan het eind van de middag werd er een schoolbarbecue gehouden op het plein, waar veel kinderen en ouders van hebben genoten. Na het schudden van de hand kwam er een eind aan een zeer geslaagde dag. Hananja Witkamp kijkt hier zeer voldaan op terug. Hij dankt alle ouders en collega’s die deze dag hebben georganiseerd en spreekt zijn waardering hierover uit.

Na precies 10 jaar gaat Hananja Witkamp de Oranje-Nassauschool verlaten om m.i.v. het nieuwe schooljaar directeur van de Koningin Beatrixschool in Papendrecht te worden.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.