Politie roept slachtoffers autovernieling op aangifte te doen

28 augustus 2015 door Hennie van der Zouw
Politie roept slachtoffers autovernieling op aangifte te doen

PAPENDRECHT - De politie roept inwoners van Huys de Merwede in Papendrecht van wie auto’s onlangs beschadigd zijn, aangifte te doen.

Zeker twee auto’s werden in de avond/nacht van 24 op 25 augustus door onbekende dader(s) bekrast. Bij de politie zijn twee aangiften binnengekomen, maar waarschijnlijk zijn meer bewoners slachtoffer van de zinloze vernieling geworden.

Bel de politie
Een kras in een auto is binnen een paar seconden gebeurd en de eigenaar houdt er een schade aan over die in de vele honderden euro’s kan oplopen. Wie de vernieling heeft zien gebeuren of weet wie het gedaan heeft/hebben, wordt gevraagd de politie in Papendrecht te bellen.

Ziet u dat iemand een auto vernielt? Hoort u midden in de nacht dat een ruit wordt ingeslagen? Belt u dan 112, de politie komt dan zo snel mogelijk ter plaatse.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.