Bouwvakkers zetten Apotheek Wilgendonk op zijn kop

28 augustus 2015
Bouwvakkers zetten Apotheek Wilgendonk op zijn kop

PAPENDRECHT - De verbouwing van Winkelcentrum Wilgendonk levert soms bijzondere plaatjes op.

Bouwvakkers schaften voor de ingang van Apotheek Wilgendonk. Voor het raam staat een graafmachine en ook binnen in de apotheek is er sprake van verbouwingswerkzaamheden. Zo hangen er allerlei draden uit het plafond en zijn er provisorische balies neergezet. Een oudere dame met rollator moest haast naar binnen worden 'getakeld'.

De aannemers leveren een huzarenstukje, want er moet veel worden geklust in een kleine ruimte in een korte periode, terwijl de apotheek gewoon open moet blijven.

Het wordt vast allemaal heel erg mooi, maar het is nu nog wel flink behelpen.

Over een week of twee zou de nieuwe apotheek gereed moeten zijn.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.