Voor het eerst naar de middelbare

27 augustus 2015 door Hennie van der Zouw
Voor het eerst naar de middelbare

PAPENDRECHT - Maandagmorgen 24 augustus iets voor elven. Voor veel leerlingen één van de spannendste momenten van hun jonge leven: voor het eerst naar de middelbare school.

Eindelijk was het zover: 252 jongens en meisjes hadden de dagen ervoor al bedacht wat ze vandaag aan zouden trekken en hoe ze hun haar zouden doen.
Dit was het moment waar ze al heel lang naar toe leven: voor het eerst naar het Willem de Zwijgercollege.

Iedereen was er ruim op tijd en had er zin in. Vol verwachting kwamen ze de school binnen om o.a.  kennis te maken met hun mentor, klasgenoten te leren kennen, het rooster te leren snappen, te horen wie de nieuwe leraren zijn, wegwijs te worden in dat grote schoolgebouw met al die lokalen en te leren hoe de kluisjes werken. Kortom de start van een nieuwe levensfase!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.