Joost Zwagerman komt naar Papendrecht

25 augustus 2015 door Hennie van der Zouw
Joost Zwagerman komt naar Papendrecht

PAPENDRECHT - De Sectie Letteren van de St. Culturele Raad Papendrecht organiseert op woensdagavond 30 september 2015 een literaire avond met Joost Zwagerman in de Bibliotheek.

Joost Zwagerman behoort tot de meest uitgesproken en meest gehoorde en gelezen multitalenten in het Nederlandse taalgebied. In zijn essays en artikelen gaat Zwagerman in op maatschappelijke thema's maar ook is hij zeer geinteresseerd in andere kunsten, zoals popmuziek en beeldende kunst. In het televisieprogramma "De Wereld Draait Door" geeft hij regelmatig een 'kunstcollege'.

Meer informatie over de lezing wordt op korte termijn op deze website gepubliceerd. De literaire avond begint om 20.00 uur. Kaarten voor deze avond zijn tijdens de openingsuren van de Bibliotheek te koop.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.