Vrouwen VV Papendrecht en OMC samen verder onder coach Pieter Bernaards

25 augustus 2015 door Hennie van der Zouw
Vrouwen VV Papendrecht en OMC samen verder onder coach Pieter Bernaards

PAPENDRECHT - Op zaterdag 22 augustus stond voor Vrouwen 1 in Hendrik-Ido-Ambacht de eerste officiële wedstrijd op het programma. Voor de beker wachtte IFC Vr1. Van te voren was al duidelijk dat het bijzonder lastig zou gaan worden. Onze dames traden voor het eerst aan in de nieuwe samenstelling, en zeker nog niet compleet, tegen een tegenstander die voor de competitie in een hogere klasse uitkomt.

Het was voor voormalig OMC Dordrecht trainer/coach Pieter Bernaards zijn eerste officiële optreden bij de rood-zwarten en ook nog eens met een team waarvan hij de helft nog maar net kent. Dit gold natuurlijk ook voor de dames die voor het eerst met elkaar op de groene mat stonden. Het was nieuw, zwaar en warm, erg warm.

Het team van VV Papendrecht was namelijk onlangs aangevuld met een groot aantal speelsters van OMC ui Dordrecht, die samen met hun trainer Pieter Bernaards onlangs overkwamen naar VV Papendrecht.

Ondanks dit alles kan gezegd worden dat het een nuttige en leerzame wedstrijd was, met zeker kansen voor VV Papendrecht. Uiteindelijk bleek de thuisploeg net iets te sterk, uitslag: 3-0.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.