Website Woonkeus twee weken uit de lucht

24 augustus 2015 door Hennie van der Zouw
Website Woonkeus twee weken uit de lucht

PAPENDRECHT / DRECHTSTEDEN - De komende twee weken voert Stichting Woonkeus Drechtsteden een grote verbouwing uit op haar website. Stichting
Woonkeus Drechtsteden matcht de vraag naar en het aanbod van sociale huurwoningen in de regio Drechtsteden. Dit doet de organisatie in opdracht van de woningcorporaties Trivire, Woonkracht10, Tablis Wonen, Rhiant en Woningbouwvereniging Heerjansdam.

Dit betekent dat de website van Woonkeus vanaf 24 augustus t/m 3 september uit de lucht is. Woningzoekenden en belangstellenden voor woningen kunnen gedurende die tijd niet terecht op de website woonkeus.nl om geïnformeerd te worden welk aanbod er in die weken beschikbaar is. Gedurende deze twee weken wordt de website van Woonkeus volledig vernieuwd. In diezelfde periode zal Stichting Woonkeus telefonisch slechts beperkt bereikbaar zijn als gevolg van een verhuizing.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.