Scootmobielclub De Vrijbuiters op pad

21 augustus 2015 door Hennie van der Zouw
Scootmobielclub De Vrijbuiters op pad

PAPENDRECHT - Op 20 augustus is de Papendrechtse scootmobielclub De Vrijbuiters een dagje uit geweest. De voorzitter wijkplatform Kraaihoek / Middenpolder, Edwin Akker, organiseerde het uitje. Het Rode Kruis ging mee voor begeleiding en er reden een aantal partners van de scootmobielers mee op de fiets.

Rond 10.45 uur vertrok de scootmobielclub richting Scootmobiel BOB aan de Biezen. Terwijl iedereen genoot van een lekker kopje koffie of thee, kregen de  scootmobielen een kleine technische inspectie aan banden en accu.

Na de koffie voegde kinderen van kinderopvang Wasko, en wethouder Jan Nathan Rozendaal zich bij de groep en vertrok de stoet via Oud-Alblas
naar de MacDonalds in Alblasserdam. Na de lunch keerde de groep terug naar Papendrecht.

Foto: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.