Volksuniversiteit start nieuwe Cursusseizoen

17 augustus 2015 door Hennie van der Zouw
Volksuniversiteit start nieuwe Cursusseizoen

PAPENDRECHT - Net na het begin van het schooljaar start Volksuniversiteit Papendrecht met de eerste cursussen van het nieuwe seizoen.
Op zondag 30 september wordt er begonnen met een workshop macro- en panoramafotografie, de dag erna met ‘Rouw op je dak’ en in de loop van de week  met de workshops ‘Zonnebloemen’,  ‘Tapas maken’ en de cursus Biodanza.

Voor de tijd erna kan men nog inschrijven voor heel veel verschillende teken- en schildercursussen, creatieve cursussen, computercursussen, kookcursussen en –workshops, cursussen op het vlak van gezondheid- en persoonlijke ontwikkeling én kunst en cultuur.
 
Bijzonder is eveneens het enorme aanbod met taalcursussen, zowel overdag als ’s avonds en voor zowel beginners als gevorderden. Er kan gekozen worden uit Nederlands (spelling of grammatica), Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Nieuwgrieks, Turks, Chinees, Russisch en een kennismakingscursus Latijn. Dit jaar verzorgt de vu ook een cursus Zakelijk Duits en Zakelijk Engels.
 
Er is voor iedere wat wils. Wie alle cursussen tot mei 2016 wil bekijken om een keus te maken kan terecht op www.vupapendrecht.nl. Ook kan men daar de programmafolder downloaden. Deze geeft direct een jaaroverzicht. Inschrijving is nog mogelijk voor alle cursussen.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.