Verlichting in deel Molenvliet brandt tijdelijk overdag

06 augustus 2015 door Hennie van der Zouw
Verlichting in deel Molenvliet brandt tijdelijk overdag

PAPENDRECHT - In een deel van de wijk Molenvliet brandt sinds eind juli de openbare verlichting ook overdag. Dit heeft te maken met de werkzaamheden aan de Burgemeester Keijzerweg en Molenlaan.

Storingen
Bij de uitvoering van het werk zijn meerdere keren kabels geraakt, met storingen tot gevolg aan de openbare verlichting. Om storingen sneller te kunnen opmerken en adequater op storingen te kunnen reageren, is met netbeheerder Stedin afgesproken om de verlichting tijdens deze werkzaamheden permanent te laten branden. Deze situatie blijft gehandhaafd tot beëindiging van de omleidingsroute.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.