'Poldertafereel' op de Lange Tiendweg

06 augustus 2015 door Hennie van der Zouw
'Poldertafereel' op de Lange Tiendweg

PAPENDRECHT - Onze medewerker Karel Thieme was woensdagmiddag op jacht naar nieuws. Hij kwam onder andere terug met deze foto: "Meestal zien we dit soort tafereeltjes in de polder. Dit plaatje werd evenwel geschoten op de Lange Tiendweg in Papendrecht."

Foto: Karel Thieme.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.