Politie staat voor paal

06 augustus 2015 door Hennie van der Zouw
Politie staat voor paal

PAPENDRECHT - Een aantal jongeren heeft woensdagavond de politie letterlijk voor paal gezet.

De wijkagenten waren op surveillance in de Westpolder toen een groepje jongeren even zin had in een praatje en een dolletje. Eén van de jongeren kwam op het idee om een paaltje voor de dienstvoertuig omhoog te doen, niet wetende dat het paaltje in het slot zou vallen en niet meer omlaag ging. "Daar stonden we dan mooi voor paal", schrijft Patricia Hagenaar op de Facebookpagina van de politie.

Uiteindelijk werd alles opgelost door de jongen die het had veroorzaakt en kon de politie weer verder met de surveillance.

"Gelukkig kregen we op dat moment geen spoedmelding. Een geintje moet kunnen, maar belemmer niet de doorgang van de hulpverleners als iedere
seconde telt".

Foto: Politie Papendrecht

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.