Flinke verschillen brandstofprijzen in Papendrecht

06 augustus 2015 door Hennie van der Zouw
Flinke verschillen brandstofprijzen in Papendrecht

PAPENDRECHT - Autorijden is in deze tijd best een dure grap, en soms loont het om even naar een benzinepomp te rijden die iets verder ligt dan de pomp waar je gewoonlijk komt.

Een klein onderzoekje van onze redacteur leverde voor Papendrecht de volgende resultaten op:

Goedkoopste Euro-benzine en diesel op woensdag 5 augustus 2015 bij Firezone (parkeerterrein W.C. De Meent). Respectievelijk Euro 1.559 en Diesel 1.169. De hoogste prijzen waren van BP op de Ketelweg: Euro 1,679 en diesel 1,269.

Uiteraard is dit een momentopname. De prijzen verschillen per dag.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.