CJG organiseert Voorleeshalfuurtjes

05 augustus 2015 door Hennie van der Zouw
CJG organiseert Voorleeshalfuurtjes

PAPENDRECHT - Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Papendrecht heeft op maandag 31 augustus van 10.00-10.30 en 10.45- 11.15 uur weer Voorleeshalfuurtjes georganiseerd in het CJG-gebouw, aan de Seringenstraat 16 in Papendrecht.

De gratis voorleesmomenten worden verzorgd door een peuterspeelzaalleidster van Wasko en zijn bedoeld voor kinderen tussen de 0-4 jaar. Als ouder bent u tijdens het voorlezen ook aanwezig. Aanmelden van te voren is niet nodig.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.