Laatste hand gelegd aan tweezijdig fietspad langs Burgemeester Keijzerweg

05 augustus 2015 door Hennie van der Zouw
Laatste hand gelegd aan tweezijdig fietspad langs Burgemeester Keijzerweg

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Woensdag 5 augustus, zo rondom het middaguur werd de laatste hand gelegd aan een stuk tweezijdig fietspad ter hoogte van de Karwei aan de Burgemeester de Keijzerweg.

Een aantal noeste 'witte-strepen-trekkers' waren met een gemotoriseerd hulp-vervoermiddel bezig de rijbaan van het stuk fietspad af te maken met de onderbroken witte middenstreep.

Dit stuk fietspad maakt deel uit van het nieuwe fietspad wat de route voor fietsers tussen Alblasserdam en Papendrecht veiliger moet maken. Hopelijk is nu ook de vaak gevaarlijke situatie van het gebruik van het vroegere veel smallere fietspad in twee richtingen opgelost. Het fietspad was voor deze verbreding namelijk slechts een enkelzijdig fietspad. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.