Vaderdag in Winkelcentrum de Meent

22 juni 2015
Vaderdag in Winkelcentrum de Meent

PAPENDRECHT - Afgelopen weekend werden alle vaders in het zonnetje gezet. Ook winkelcentrum de Meent in Papendrecht stond afgelopen zaterdag 20 juni in het teken van Vaderdag. Van 12.00 – 16.00 konden bezoekers van het winkelcentrum deelnemen aan allebei leuke activiteiten.

Diverse figuren bevolkten deze middag het winkelcentrum met stoere doe-activiteiten waaraan de vaders en gezin volop konden deelnemen. Zo was er een professionele barbier, een authentieke schoenpoetser en kon men op de foto in een levensgrote globe. Kortom: een grote variëteit aan activiteiten, waaraan ze nog lang zullen terugdenken.

De winkeliers van winkelcentrum de Meent bedanken alle bezoekers en zien u graag terug.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.